Interieur schilderwerk

Perfect Walls is al jarenlang een erkend schildersbedrijf in Alphen aan de Rijn en omgeving. Door onze 25 jaar aan ervaring als interieur schilder kunnen wij klanten verzekeren van optimale kwaliteit met betrekking tot het opgeleverde schilderwerk of het onderhoud hiervan. Ons schilderwerk is verfraait en onze adequate uitvoering zit voornamelijk in de goede voorbereiding.

Een frisse look met geschilderde wanden

Wanneer u van plan bent om uw wanden, plafond en kozijnen te voorzien van een frisse laag verf, helpen wij u daar graag mee. Samenbrengen we een vernieuwende sfeer aan in het interieur van uw huis. Ook kunt u contact met ons opnemen om uw nieuwbouwhuis te voorzien van de eerste verflaag. Via onze contactpagina komt u gemakkelijk met ons in contact, zodat u een vraag aan ons kunt stellen of gratis een vrijblijvende offerte kunt opvragen.

Wat kost een interieur schilder

Dit is een lastige vraag om te beantwoorden. Wij zijn niet duur, althans dat vinden wij zelf, maar natuurlijk kosten wij wel net iets meer dan dat het kost om zelf de werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast verschilt het ook heel erg wat u wilt. Als u alles in één en dezelfde kleur wilt, dan kost het ons minder tijd dan de toevoeging van een eventuele accentkleur op een aparte muur. Er moet dan namelijk meer worden afgeplakt en moeten we misschien wel een extra keer terugkomen. Een prijs is daarom op voorhand lastig te bepalen. Vraag daarom een gratis en vrijblijvende offerte aan, dan weet u precies waar u aan toe bent.

Een accent muur in de woonkamer

We hebben het hierboven al even benoemd, maar wat helemaal van nu is, is de accentmuur of de accent muren. Als interieur schilders krijgen wij steeds vaker de vraag of we hier ook advies in kunnen geven, door onze ervaring is dat zeker mogelijk. Er zijn een paar kleine spelregels die je aan kunt houden om een mooi resultaat te realiseren. De kleur die je kiest, mag er best uitspringen. Hierbij geldt wel de regel, ‘hoe groter de accentmuur, hoe lichter de kleur’.  Als je een grote muur in een zware kleur schildert, is dat zeer dominant aanwezig in de kamer. Maar als je een kleine muur schildert met een hele lichte kleur, zal de kleur wegvallen in het totaal. Het is dus belangrijk dat je een goede kleur uitkiest in de woonkamer die is afgestemd op het totaalplaatje.

Heb jij geen tijd om jouw interieur te schilderen of heb je er misschien gewoon geen zin in, dan kun je de werkzaamheden bij ons uitbesteden. Als erkend schildersbedrijf en met onze ruime ervaring, weten wij iedere klus tot een goed einde te brengen. Het werk wat wij opleveren is altijd strak, van hoge kwaliteit en heeft een zeer professionele afwerking. Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte op en neem gerust contact met ons op indien je vragen hebt over ons werk of een schilder klus.

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.