Renovlies behang

Behang van Renovlies biedt dezelfde strakke muren als stucwerk. Doordat Renovlies is opgebouwd vanuit gerecycled papier, dat is verstevigd met vezels, wordt de muur oersterk. Een glad gestucte muur biedt geen weerstand tegen deuken of krassen, maar Renovliesbehang biedt deze bescherming juist wel! Gebruikersbeschadigingen zoals spelende kinderen en huishoudelijke activiteiten zullen veel minder impact hebben op een behangen muur, dan een glad gestucte muur.

Renovlies voor nieuwbouwhuizen

Doordat Renovlies is opgebouwd uit gerecycled papier en sterke vezels, wordt het behang oersterk en geeft het behang mee. Een nieuwbouwhuis is vlak na de oplevering constant in bewegen. Een gestucte muur zal door de bewegingen scheuren. Bij het gebruik van Renovliesbehang zal dit niet het geval zijn. De muur blijft keurig strak afgewerkt, zonder scheuren of naden!

Wat kost Renovlies behang?

Het is op voorhand moeilijk om aan te geven hoe veel uw klus gaat kosten. De prijs heeft namelijk met een aantal factoren te maken:

  • Is de muur keurig glad?
  • Hoe wilt u de muur afgewerkt hebben?
  • Welk gewicht Renovlies behang wordt er gebruikt?

Renovlies behang is er in verschillende gewichten. Wij kiezen voor een behangrol van 200 gram per m2 waar andere bedrijven vaak kiezen voor 135 gram of soms zelfs minder.

Met een behang van 200 gram per m2 werken wij kleine oneffenheden in de muur gemakkelijk weg. Daarnaast is het behang sterker naarmate het behang dikker wordt. Natuurlijk zijn de kosten voor een zwaarder behang ook hoger, maar dat betaalt zich terug in het aanzicht en duurzaamheid van de muur. Natuurlijk moeten wij ook rekening houden met de afwerking van de muur. Wilt u de muur behangen opgeleverd krijgen of wilt u de muur door ons laten sauzen.

Bij Perfect Walls werken wij met een offerte prijs. Zonder het beoordelen van de situatie is het niet mogelijk om een eerlijke en transparante prijs te noemen. Terwijl dat wel iets is wat wij aan u willen bieden.

Renovlies behang, verven of niet?

Vaak krijgen wij de vraag of Renovlies wel overschilderbaar is, want niet iedereen wilt een strakke, witte muur in huis. Wij zijn zeer flexibel als het gaat om de afwerking van de muur, mits de afwerking van kwaliteit is. Het is bij ons ook mogelijk om te kiezen voor een krijtverf of een afwerking die goed reinigbaar is. Hiermee zijn de keuze uit kleur en type verf zeer ruim. Vraag vooral naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Vraag een offerte aan

Perfect Walls geeft jouw woning een super strakke afwerking door het gebruik van Renovliesbehang. Maak nu een afspraak en ontvang gratis een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.