Stucwerk

Mooi glad stucwerk kan je pand helemaal afmaken! Naast dat gladde muren en plafonds mooi zijn is het ook nog brandvertragend en isolerend.  Heeft u een idee hoe u uw wanden of plafonds wilt laten afwerken? Dan is een keuze voor sausklaar stukwerk vast logisch. Of wilt u liever behang en moeten de wanden goed geëgaliseerd worden? 

Stucwerk in huis

Stucwerk is er in diverse soorten. Zo heb je mooi glad gestucte wanden, maar ook kun je kiezen voor een sierpleisterwerk als spachtelputz of granol. Doordat er veel verschillende afwerkingen en situaties zijn, is het wel lastig om een hier een eerlijke prijs te noemen. Je bent natuurlijk vrij om contact op te nemen of gratis een vrijblijvende offerte op te vragen, dan kunnen we een eerlijke prijs bieden. Een strakke stuclaag is ideaal wanneer je de muur wilt sauzen of behangen. Het is wel belangrijk dat je goed weet wat je doet. Je muur moet wel goed uitgehard zijn voordat je ermee aan de slag gaat. Als je de muur wilt schilderen, is het daarnaast ook van belang dat je de muur in de voorstrijk zet alvorens je de verf op de muur smeert. Dit scheelt je niet alleen 2 of 3 schilderrondes, maar ook een flinke hoeveelheid verf en zweet.

Stucwerk of Renovlies

Zoals we eerder al gezegd hebben, vinden wij een gestucte muur geweldig. Een perfect strakke muur geeft een frisse, nette uitstraling die zelden geëvenaard kan worden. Hierbij is het wel belangrijk om goed naar de situatie te kijken. Ondanks dat een gestucte muur er erg mooi uitziet, zit er ook wel een klein minpunt aan. Op het moment dat er tegenaan gestoten wordt met bijvoorbeeld een stofzuiger of stoel, kan je al een put hebben in het stucwerk. Een duurzaam alternatief is bijvoorbeeld een behangen muur met Renovlies behang. Renovlies zorgt voor een stevige, beweegbare laag over het stucwerk heen. Hierdoor worden de muren een stuk steviger, zie je niet iedere buts direct terug en blijft de muur ook netjes in een bewegelijk huis. De afwerking is wel net zo strak als een gestucte muur, alleen de werkwijze is anders. Lees hier meer over Renovlies behang.

Wil jij ook een mooi, fris stucwerk in jouw pand of woning? Neem dan contact met ons op. We maken een afspraak op locatie en bepalen zo een eerlijke prijs voor de klus. Dit alles is gratis en vrijblijvend, je zit dus nog nergens aan vast. Je kunt contact met ons opnemen met telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.